Per luftetar te vertet

PER NE

Misioni yneMisioni ynë është t'ju ndihmojmë të arrini qëllimet tuaja të fitnesit dhe të bëheni luftëtari që keni dashur gjithmonë të jeni. Suplementët tanë Warrior, Fitness Fuel dhe Formers Muscle janë formuluar me kujdes për t'ju siguruar energjinë, qëndrueshmërinë dhe forcën e nevojshme për të shtypur stërvitjet tuaja dhe për të arritur rezultatet tuaja më të mira.

Illyrians Supplements u themelua në vitin 2018 nga një grup i vogël njerëzish të përkushtuar me përvojë të gjatë në industrinë e shëndetit/suplementeve. Sot, pothuajse 3 vjet më vonë, ne mund të prezantojmë me krenari një gamë të gjerë produktesh shqiptare me diçka për të gjithë.

Cilësia dhe kënaqësia e klientit kanë qenë gjithmonë fjalë kyçe në biznes. Ne kemi produkte për atletin që vënë në radhë të parë cilësinë dhe rezultatet. E gjithë gama jonë e produkteve bazohet në gjetjet më të fundit të kërkimit dhe janë inovative dhe unike. Gama e produkteve Illyrians Supplements është formuluar, zhvilluar dhe prodhuar tërësisht në Suedi. Prodhimi zhvillohet në një mjedis të çertifikuar rreptësisht GMP, i cili garanton siguri dhe cilësi. Qëllimi është të jesh "i pari me më të fundit" me një çmim konkurrues. I pari në gamën tonë të produkteve doli PWO, i cili me formulën e tij u bë trendi për atë se si duhet të duket një produkt i klasit të parë para stërvitjes. Sot është një nga produktet më të njohura dhe më të njohura të Shqiptaris para stërvitjes nën emrin ILLYRIANS PWO dhe si një gotë e përshtatshme dhe shumë e përqendruar e gatshme për pije.

 

Pse të zgjidhni Illyrians Supplements?

Përvoja jonë në stërvitjen dhe ushqimin sportiv na bën të kuptojmë se çfarë keni nevojë ju, si atlet apo ushtrues i përditshëm. Njohuritë tona se si të zhvillojmë produkte për t'ju dhënë 100% kënaqësi. Produktet tona përbëhen vetëm nga përbërës të kontrolluar me kujdes. Procesi i prodhimit është i garantuar me cilësi në çdo fazë. Nëpërmjet punës së përkushtuar dhe pasionit për stërvitjen dhe performancën sportive, Illyrians Supplements zhvillon vazhdimisht shije dhe produkte të reja emocionuese me pak shtesë për stërvitjen tuaj. Cilësia suedeze kur asgjë veç më të mirës nuk është mjaft e mirë! Shëndeti juaj ka rëndësi!

                           BASHKOHUNI NË BULETINI

              Merrni ofertat më të mira mujore nga ne

 
 

Zbuloni fuqinë e luftëtarëve të lashtë ilirë me suplementet tanë Luftëtar. Aktivizoni stërvitjet tuaja me karburantin tonë të fitnesit. Dhe arrini qëllimet tuaja më shpejt me Përmirësuesit tanë të Muskujve.